hh

Warta

  • Cina pikeun langkung ngirangan tapak suku karbon baja

    Cina bakal kaluar sareng rencana aksi henteu lami deui pikeun ngirangan tapak tilas karbon industri baja di nagara éta, saur hiji asosiasi industri top Rebo. Numutkeun ka Asosiasi Besi sareng Baja Cina, pamindahan éta sumping saatos nagara sumpah bakal ...
    Maca deui
  • British Steel sale to China Jingye Group completes

    Dijual British Steel ka China Jingye Group réngsé

    3.200 padamelan terampil luhur di Scunthorpe, Skinningrove sareng di Teesside parantos dijagaan ku parantosan perjanjian pikeun ngajual Baja Inggris ka produsen baja Cina Jingye Group, pamaréntah parantos nampi dinten ayeuna. Penjualan ieu nuturkeun diskusi éksténsif antara pamaréntah, Resmi ...
    Maca deui
  • In Sweden, hydrogen has been used to heat steel in a bid to boost sustainability

    Di Swédia, hidrogén parantos dianggo pikeun manaskeun baja dina usaha ningkatkeun kelestarian

    Dua firma parantos nyobian panggunaan hidrogén pikeun manaskeun waja di fasilitas Swédia, pamindahan anu antukna tiasa ngabantosan supaya industri langkung lestari. Mimiti minggu ieu Ovako, anu ngahususkeun dina ngasilkeun jinis baja khusus anu disebut baja rékayasa, nyatakeun yén éta parantos kolaborasi sareng L ...
    Maca deui
  • Iron Ore Tops $100 on Disruptions

    Bijih Bijih Tops $ 100 dina Gangguan

    Bijih beusi parantos naék saatos tanda $ 100 nalika shutdowns seger pencét produser luhur Vale. Panambang dititah nunda operasi anu nyumbang sapuluh kaluaran bijih beusi na saatos padamel kaserang virus corona nyababkeun sieun langkung gangguan. Bloomberg's David Stringer ngalaporkeun ngeunaan "Bloomberg ...
    Maca deui